Om oss

När du anlitar oss på Åslunds El kan du vara trygg med att alltid få dina elarbeten utförda med högsta kvalitet och kompetens. Vårt elföretag har funnits i branschen sedan 2013 och har idag nästan 20 heltidsanställda elektriker. Vi utför elinstallationer i Märsta och övriga delar av Storstockholm och Uppsala.

Stor erfarenhet av elarbeten

Vi har stor erfarenhet av större entreprenader men utför också mindre elinstallationer åt både företag och privatpersoner. I vårt tjänsteutbud återfinns både nyinstallation, elservice och felsökning till ett bra pris. Med andra ord kan du anlita vår elfirma oavsett om du behöver hjälp med att byta strömbrytare eller installera laddbyxar och solenergi.

Våra elinstallatörer ger dig gärna råd och tips om hur du till exempel optimerar belysningen i ditt hem eller på företagets kontor. Självklart kan du använda ROT-avdraget för att få en lägre kostnad när du anlitar oss som privatperson.

Säkerhet i fokus

När det kommer till el är säkerheten en av de viktigaste aspekterna för att undvika onödiga olyckor. På Åslunds El arbetar vi målmedvetet med kontroll- och kvalitetsstyrning för att kunna lämna en 5-årig garanti på våra arbeten.

Vi har också en miljöplan som innebär att alla material vi använder vid våra elarbeten ska vara hållbara för miljö och hälsa.